Fidelis op RTL-4 in Da’s Goed Geregeld

Op zaterdag 9 januari j.l. beet Fidelis de spits af in het programma Da’s Goed Geregeld. Op uitnodiging van RTL-4 waren wij 5 maart weer in de uitzending, waarin de Best of onderwerpen van het afgelopen winterseizoen werden getoond.

In ons item maakt Presentator Kevin Brouwer, bekend van Trips & Travel, Bernard wegwijs in zijn belastingzaken en het starten van een eigen bedrijf.

Van administratie heeft hij geen kaas gegeten. Ook in de privésfeer heeft hij problemen met zijn belastingaangiften en toeslagen. Directeur Aad Snijders: “Mensen vinden het in het algemeen niet zo erg om belasting te betalen, als ze maar weten waar ze aan toe zijn”.

Voor zijn nieuwe onderneming kan Bernard de administratie aan een administratiekantoor uitbesteden of zelf met een boekhoudpakket gaan werken. Bernard wordt begeleid bij de ingebruikname en ook wordt een professionele factuur lay-out ontworpen. Als de administratie dan ook nog in de Cloud geplaatst wordt, hebben zowel Bernard als het administratiekantoor continu inzicht hoe hij er voor staat en worden adviezen daar op afgestemd.

Wanneer u als particulier of ondernemer ook de behoefte heeft om op basis van persoonlijk contact en samenwerking uw belastingzaken en administratie goed te regelen, kunt u contact opnemen met FIDELIS, telefonisch te bereiken op 079-5937799 en per email: info@fidelis.nl. Voor meer informatie over onze dienstverlening kijkt u op onze hoofd pagina.