Bent u al ZZP-er of ondernemer met een eenmanszaak of in een VOF en wilt u gebruik maken van onze diensten?

Uit administratief en kostenoogpunt is het aan te bevelen om de overstap naar een ander kantoor te maken met ingang van een nieuw boekjaar, meestal per 1 januari.

U kunt er uiteraard voor kiezen om de administratie volledig door ons te laten verzorgen, echter steeds meer MKB-ondernemers en ZZP-ers maken gebruik van de mogelijkheid om online de administratie (deels) zelf te doen met behulp van het boekhoud- en facturatiepakket SnelStart, waar wij dealer van zijn. Meer informatie over deze software vindt u op www.snelstart.nl.

Ook het direct verwerken van facturen uit een webshop in de boekhouding , inclusief de btw afhandeling, behoort tot de mogelijkheden, waarbij tevens de betaling door de klant via Mollie vervolgens automatisch op de factuur in de boekhouding (dus niet alleen in de webshop) wordt afgeboekt.

Bonnetjes en inkoopfacturen worden zoveel mogelijk digitaal aangeleverd (foto, scan of per mail naar vast emailadres). Deze stukken worden vervolgens aan boekingen en bankafschriften gekoppeld.

Het iedere maand of ieder kwartaal brengen van de ordners en mappen is dan uiteraard niet meer nodig.

Wij begeleiden u bij de ingebruikname van de software, zodat u optimaal gebruik leert maken van de mogelijkheden.

Als kantoor controleren wij uw boekhouding, stellen de jaarrekening op en verwerken deze in uw belastingaangifte. Gedurende het jaar zorgen wij voor het aanvragen of bijstellen van uw voorlopige aanslag.

Het zelf invoeren van de boekhouding heeft als voordelen dat u continu zicht heeft hoe uw bedrijf er financieel voorstaat en u bespaart administratiekosten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel of mail ons dan!
Wij staan u graag te woord.