ACTUEEL

Belastingaangifte 2016 nog niet gedaan?

Zolang u nog geen herinnering van de Belastingdienst heeft ontvangen in “Mijn overheid”of per post bent u nog niet te laat! U kunt zelf geen uitstel meer aanvragen. Wij hebben van de Belastingdienst toestemming om ook ná 1 mei 2017 uitstel voor u te regelen en uw aangifte deskundig te verzorgen. Dit verzorgen wij graag voor particulieren, MKB-ondernemers en ZZP-ers. Tevens controleren wij uw voorlopige aanslag en toeslagen 2017 en passen deze zo nodig aan, zodat u volgend jaar achteraf niet met vervelende naheffingen geconfronteerd wordt.

In de checklist belastingaangifte 2016 vindt u alle informatie over de gegevens wij van u nodig hebben om uw belastingaangifte op deskundige wijze te verzorgen. Uw DigiD hoeft u niet aan ons te verstrekken omdat wij door de Belastingdienst geautoriseerd zijn om zonder uw DigiD uw aangifte in te dienen.

Onder het kopje prijslijst vindt u onze tarieven.

Wanneer u de benodigde gegevens verzameld heeft, bieden wij u een aantal mogelijkheden om deze aan te leveren:

  1. Uploaden middels het klantenportaal,
  2. Per mail,
  3. Afgeven aan de balie,
  4. Per post.

Na ontvangst controleren wij uw gegevens op volledigheid. Wij streven er naar uw aangifte met een doorlooptijd van 1 week te verwerken. Bij de verwerking wordt ook grondig bekeken of u wellicht in aanmerking komt voor één of meerdere toeslagen.

Mochten niet alle gegevens vóór 1 mei beschikbaar zijn, dan vragen wij als Belastingconsulent uitstel voor u aan. Hier vallen de toeslagen ook onder.

Wij raden u aan, zeker als u een teruggave verwacht, om de gegevens vóór 1 april in te leveren zodat u uw teruggave voor 1 juli ontvangt. Als uw belastingaangifte ná 1 april wordt ingediend garandeert de Belastingdienst dit niet!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel of mail ons dan!
Wij staan u graag te woord.